Spausdintuvas rašalinis Epson Pro WF-C579RDWF, A4, Color, MFP, Wifi, Duplex,Fax

Spausdintuvas rašalinis Epson Pro WF-C579RDWF, A4, Color, MFP, Wifi, Duplex,Fax

982,87 €
Su mokesčiais
•Mažos eksploatavimo išlaidos: naudokitės mažomis išlaidomis •Greitas FPOT: 4,8 sek. Juodos spalvos ir 5,3 sek. Spalvotos iš parengties režimo •Didelis nuskaitymo greitis: 60 vaizdų per minutę vienkartinis dvipusis ADF •Sumažinkite poveikį aplinkai: mažos energijos sąnaudos sumažina CO2 •Naudokite su daugybe sprendimų: spausdinimo ir nuskaitymo valdymo programinė įranga
6 Prekės
Pristatymas per 1 - 2 darbo dienas
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Visa - Mastercard

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 79€.

  Grąžinimo Garantija

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

 „WorkForce Pro WF-C579RDWF“

 

Padidinkite savo verslo produktyvumą su mažesne intervencija, greitu pirmo puslapio išleidimo laiku ir saugiomis spausdinimo taisyklėmis bei darbo eigos procesais, tuo pačiu sumažindami spausdinimo išlaidas ir poveikį aplinkai. Didelis rašalo išeiga-iki 50 000 juodos ir 20 000 spalvotų puslapių, greitas dvipusis nuskaitymo greitis ir įvairūs darbo eigos sprendimai įmonėms-tai galios biurams.

 

 

Mažos eksploatavimo išlaidos

Didelis rašalo išeiga sumažina poreikį dažnai užsisakyti ir keisti eksploatacines medžiagas, taip pat padeda numatyti spausdinimo išlaidas ir konkurencingą bendrą nuosavybės kainą (TCO). Be to, rašalinių spausdintuvų technologija su mažiau atsarginių dalių sumažina paslėptas aptarnavimo ir intervencijos išlaidas.

 

 

Didelis produktyvumas

Greitas pirmojo puslapio spausdinimo laikas (FPOT) - 4,8 sek. Juodos spalvos ir 5,3 sek. Spalvotas nuo parengties režimo, spausdinimo greitis iki 24 p./min. Spalvotas ir nespalvotas (ISO greitis) ir greitas dvipusis nuskaitymo greitis - 60 kopijų per minutę. aukštas. Patobulintas 240 000 puslapių patvarumas padeda ilgiau spausdinti daugiau. Maksimali 1330 lapų popieriaus talpa reiškia mažiau laiko, kurį reikia papildyti.

 

 

Mažas poveikis aplinkai

Mūsų rašalinių spausdintuvų technologijai reikalingas šilumos trūkumas ne tik pagreitina spausdinimą, bet ir padeda sumažinti spausdinimo poveikį aplinkai, nes siūlo mažos galios sprendimą ir mažiau atsargų. Didelis rašalo išeiga reiškia mažiau atliekų iš atsargų ir galite būti tikri, kad trūksta dažų dulkių ir ozono dujų.

 

 

Sukurtas verslui

Tai suderinama su daugybe sprendimų. Padidinkite našumą ir stebėkite spausdinimo naudojimą naudodami serverio „Epson Print Admin“; valdyti, analizuoti ir valdyti spausdintuvų parką naudojant „Epson Device Admin“; arba valdyti pažangias tiesioginio nuskaitymo funkcijas naudojant „Document Capture Pro“. Pasinaudokite mūsų partnerių sprendimais, tokiais kaip „Nuance“, „PaperCut“ ir „Y Soft“, kurie gali būti pritaikyti prie konkrečių verslo poreikių.

Susijusios prekės

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį